Logo, der viser en gammel trold som sidder og grunner på hvor gammel den egentlig er!
www.OLDTIDENDE.dk        
Forsiden
Danernes land
Udlandet
Sporten
Tidstavle
Vejret
Lederen
Anmeldelser
Madsiderne
Månedens Oldsag
Side IX-frillen
NyhedsoversigtSeptember 65 mio. f.Kr.:

Dinosaurerne uddøde

De kæmpemæssige dinosaurer lader til at være forsvundet fra jordens overflade. Fra alle dele af verden berettes om total massedød blandt disse kæmper. Årsagen er endnu uafklaret.

Det er endnu meget gådefuldt, hvordan disse kæmper kunne forsvinde så at sige fra den ene dag til den anden. Også ammonitterne, plesiosaurerne og ichtyosaurerne skal være blevet ofre for massedød. Desværre lader det til at den glubske flodkrokodille har overlevet. Noah aviser kategorisk at der kan blive plads til dinosauerne i Arken.

Forlydender kæder disse begivenheder sammen med den mystiske eksplosion, der for et par måneder siden lammede det meste af verden. Men dette er endnu på forskningsstadiet. Vi kan dog love, at vi vil følge op på denne historie. Derudover opfordrer vi vore læsere til at melde tilbage til Oldtidende, dersom man har observeret pludselige dinosaurer-dødsfald i nabolaget. Det kan hjælpe forskerne i deres søgen efter en løsning på denne gåde. Beretninger kan sendes pr. brevdue til Redaktionen.

Vor Tegner har i øvrigt sin helt egen version af øglernes forsvinden.?

Retur til top  ↑