Logo, der viser en gammel trold som sidder og grunner på hvor gammel den egentlig er!
www.OLDTIDENDE.dk        
Forsiden
Danernes land
Udlandet
Sporten
Tidstavle
Vejret
Lederen
Anmeldelser
Madsiderne
Månedens Oldsag
Side IX-frillen
NyhedsoversigtRedaktionen

Oldtidendes redaktion består for tiden af den alsidige historiker Eva Becher, lejlighedsvis assisteret af gæsteskribenter.

www.oldtidende.dk er en hjemmeside skabt for børn og banlige sjæle, der ønsker spændende historiefortælling formidlet på en anderledes måde. Idé og layout er skabt af cand.mag. Eva Becher som et projekt, der kombinerer historie, formidling og IT

Formålet er at vise, hvordan man kan formidle en faglig viden på en spændende måde. Målgruppen er primært børn og barnlige sjæle med interesse for historie.

Jeg har valgt Internettet som medium, da det giver en mulighed for at nå ud til mange uden store investeringer. Som tema har jeg valgt nyhedsformidlingen, idet jeg har skævet til aviser og andre nyhedsmediers hjemmesider. De faktiske historiske begivenheder bliver således præsenteret som "nyheder" uden hensyntagen til den kronologiske orden.

Som udgangspunkt er teksterne baseret på faktiske historiske begivenheder. Men for at fastholde læseren har siden en række overraskende pointer, der nok er mere sjove end historisk korrekte. Der skal være plads til humor, også i artiklerne.

Om Eder haver ris eller ros til redaktionen, kan de sendes pr. e-mail til redaktionssekretær Eva på e-mail: eva@oldtidende.dk.

Med venlig hilsen Chefredaktør Eva Becher

Retur til top  ↑